Organitzar el nostre temps és moltes vegades un repte que sorgeix dia a dia.

Conciliar el temps consisteix en fer compatibles aspectes de la nostra vida, com pot ser el treball, la vida familiar, les tasques domèstiques, que a priori, semblen elements contraris i que dels quals, encara s'acostumen a fer-se'n càrrec les dones. Aquest fet, és per a moltes persones un obstacle que no permet desenvolupar la seva vida de forma quotidiana.

Des  de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania, s'han desplegat diferents línies encaminades  a millorar l'equilibri dels diferents temps de les persones; personal, social, laboral i familiar per tal d'aconseguir una major qualitat de vida de la ciutadania.

 

 

 

Banc del temps

El Banc del Temps de Gavà està formant per persones que viuen o treballen al municipi. És un projecte de millora de la convivència entre les persones a través de l'intercanvi del seu temps.

El Banc del Temps té simbòlicament el funcionament d'un banc, però en el qual allò que es dóna i que es rep és temps dedicat a serveis a les persones. La unitat d'intercanvi és l'hora.

Quan es fa un intercanvi, en lloc de pagar amb euros es paga amb la moneda alternativa: el temps. Qui rep el servei, dóna un xec, que haurà d'omplir amb les hores rebudes. Qui el rep, el farà arribar a la seu del Banc del Temps per poder comptabilitzar l'intercanvi. Les ofertes i demandes van variant, depenent de les persones i del moment.

 

Més informació:

Dijous, de 19 a 20 h, al Casal Sant Jordi, Rambla de Joaquim Vayreda, 31.

Telèfon: 93 636 36 29

Al facebook: Banc del Temps de Gavà (BATEGA)

Adreça electrònica: vobatega@gmail.com

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals