L'Ajuntament de Gavà disposa d'un Servei d'Acollida que té per objectiu garantir un procés d'integració autònom i en igualtat d'oportunitats per a totes les persones nouvingudes a la ciutat de Gavà.

En virtut de la Llei d'acollida de les persones immigrades i retornades a Catalunya, l'Ajuntament de Gavà preveu un circuit d'accions formatives i informatives complementàries al Servei de Recepció i Acollida per tal d'oferir un procés integral d'acollida adequat a les necessitats de totes les persones.

 • Accions formatives
  Formació impartida pel servei de primera acollida referent a la formació sobre la societat catalana i el marc jurídic, formació lingüística i coneixements laborals.
  Per l'assistència obtindràs un certificat que t'ajudarà a: obtenir l'informe d'arrelament, renovar l'autorització de residència temporal, adquirir la nacionalitat per residència, i accedir al mercat de treball.
 • Accions informatives
  Sessions organitzades de forma transversal per l'Ajuntament de Gavà, entitats i associacions de la ciutat amb l'objectiu d'informar les persones nouvingudes dels diferents recursos existents.


 • Document/documentoFull de benvinguda

  Per a més informació:
  Servei de Recepció i Acollida Municipal
  Plaça de Jaume Balmes, s/n
  08850 Gavà
 •  
 • Horari:
  De dilluns a dijous 09:30 a 14 hores
  Dijous tarda de 16:30 a 18:30 h.
  Telèfon de contacte: 93 263 91 00 extensió 9346
 • Es pot solicitar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament
L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals