Coincidint amb la data inicialment prevista per obrir les preinscripcions escolars, s'atendran les consultes de les famílies a través del correu electrònic xarxagavaeduca@gava.cat

L'Ajuntament de Gavà manté oberts els canals de comunicació i actius els serveis del Departament d'Educació, i està en contacte permanent amb les direccions i les AMPA dels centres docents de la ciutat.

• Es posa a disposició de les famílies una Oficina de Matriculació Escolar (OME) virtual. S'habilita coincidint amb la data inicialment fixada per començar la preinscripció escolar d'educació infantil, primària i secundària obligatòria, i que ha estat ajornada amb motiu de l'estat d'alarma pel coronavirus.

• Mitjançant l'OME, el Departament d'Educació de l'Ajuntament atendrà les consultes i dubtes sobre el procés de matriculació. Cal contactar a través del correu electrònica xarxagavaeduca@gava.cat.

• Es posa a disposició dels centres educatius per informar-los dels nous recursos i eines digitals que tenen al seu abast per poder donar continuïtat al procés d'aprenentatge de l'alumnat.

Descarrega la sol.licitud de preinscripció curs 2020-2021

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals