Què penses del PAM? La teva opinió és important

S'obre un procés digital i presencial d'informació i consulta ciutadana sobre el Pla d'Actuació Municipal 2020-2023 (PAM).

El procés digital es realitza a través de la Plataforma Gavà participa, Gavà Decideix.  Constarà de dues fases, la principal, de consulta, va del dilluns 3 de febrer al diumenge 1 de març. En la segona fase, de retorn, es facilitarà el document final del PAM i es farà una devolució a la ciutadania, notificant les possibles aportacions que s'incorporin al Pla. Per participar en aquesta primera fase, recomanem la lectura del PAM que es troba disponible al web municipal i la Plataforma. La ciutadania pot donar suport als 76 compromisos recollits al PAM, fer aportacions i comentaris a aquests o mostrar el seu acord o desacord a contribucions realitzades per una altra persona. Per conèixer a fons com participar, a la Plataforma hi ha una guia on s'explica com fer-ho.

Pel que fa a la participació presencial, dissabte 29 de febrer a partir de les 10 del matí, es realitzarà una Jornada en la qual es donaran a conèixer i es posaran a debat els compromisos recollits al Pla. La jornada tindrà lloc al Nou Espai Sant Jordi, C/d´Àngela Roca, 2.

(*) Hi haurà servei d'acollida d'infants de 3 a 12 anys. Per organitzar convenientment el servei, és imprescindible que les persones que vulguin fer-ne ús ho sol·licitin abans del 25 de febrer. Indicant nom i cognoms, telèfon, edat i nombre d'infants. Poden fer-ho per correu electrònic a participa@gava.cat.

Consulta com participar

Document del PAM

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals