Una finestreta única on informar-se, fer els tràmits i conèixer els serveis relacionats amb l'activitat econòmica

 

L'Ajuntament de Gavà ha posat en marxa diferents iniciatives adreçades a atraure nova activitat econòmica a la ciutat i afavorir la competitivitat dels negocis ja existents. Una d'aquestes iniciatives és l'Oficina d'Atenció a l'Empresa, OAE.

 

Aquest servei té amb la voluntat d'esdevenir una finestreta única municipal on les empreses, els comerços, els i les professionals i les persones emprenedores puguin accedir a informació específica, fer els tràmits necessaris i conèixer tots els serveis que tenen a la seva disposició.

 

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa centralitza tota la informació, la tramitació i els serveis tant de manera presencial, com telefònica i telemàtica. Està situada a la planta baixa de la'Ajuntament de Gavà (plaça de Jaume Balmes, s/n) i el seu horari és: dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14.30 h, i dimarts i dijous de 9 a 19 hores.

 

També s'hi pot contactar a través del telèfon 93 263 91 00 o a través del correu electrònic oae@gava.cat. A més, per aquelles persones que requereixin d'un assessorament més concret, també s'ofereix la possibilitat de concertar una cita i estalviar-se el temps d'espera.

 

Els serveis de l'OAE

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals