Descarrega el tríptic de campanya aquí

 

Ser més sostenibles no és una opció, és l'única alternativa. Des del 2004 s'ha superat cinc vegades la temperatura màxima registrada a la terra. Està previst que el nivell del mar augment 0,10 centímetres a l'any i incrementin els mesos de mosquits i d'incendis forestals.

 

 
Compromesos amb aconseguir que la meitat de les deixalles siguin reciclades de cara a l'any vinent, augmentant la proporció cada any; amb el desplegament més complet i modern de contenidors mai vist a la nostra ciutat; punts verds de reciclatge; minideixalleries i el sistema de recollida porta a porta de deixalles que ja s'aplica i es difondrà progressivament a altres punts de la ciutat.
 
Amb aquest nou model de recollida i gestió de residus avancem; perquè només reduint, reutilitzant i reciclant, sortirem guanyant. Guanyant la Gavà més verda i més neta que hàgim tingut mai.
 
Sabem que ens trobem davant un gran fenomen, que necessita grans gestos, però l'important no és fer el gest més gran, sinó fer el major gest que puguis. Amb el dia a dia, amb les petites accions, amb els gestos que per si sols són indiferents, però sumats, marquen la diferència.
 
Per fer-ho, des de l'Ajuntament t'ho posem més fàcil que mai amb el nou model de gestió i recollida de residus:
    • Amb el nou desplegament de contenidors, podràs llençar tota mena de residus al costat de casa.
    • Als punts verds de reciclatge pots reciclar allò que als contenidors no hi va.
    • A les minideixalleries pots reciclar els residus especials de mida petita com piles i bateries.
    • Amb el sistema porta a porta et vindrem a buscar les deixalles a casa i també ho farem als comerços.
    • Podràs trobar a l'Ajuntament (Pl. Jaume Balmes) les bosses-trio per endreçar el que llences a casa.
 
Pel moment que vivim, som els únics amb la capacitat d'aconseguir que Gavà segueixi sent la ciutat verda i neta en la qual hem crescut i en la que ens agrada viure, i que ho sigui encara més, sumant entre tots.
L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals