Espai Jove La Casa Gran

L'Espai La Casa Gran és el Centre d'Informació i Recursos per a Joves de Gavà on t'oferim una programació amb assessories, tallers, activitats formatives i lúdiques, espais, .... A més a més, La Casa Gran és un equipament que pots utilitzar per desenvolupar les teves pròpies iniciatives i on trobaràs tot de recursos per satisfer les teves inquietuds. Els eixos de l'equipament són la dinamització i la participació.

Què t'oferim?

  • - Programació Espai Jove La Casa Gran. Activitats, tallers, concerts, cursos... de temàtiques diverses. Tot per oferir-te una alternativa juvenil al teu dia a dia.
  1. - PIJ (Punt d'Informació Juvenil). Si necessites assessorament laboral, acadèmic, sobre salut o habitatge, associacionisme i mobilitat internacional. Demans'ns dia i hora. Estarem per a tu.
  2. - Garantia Juvenil. Servei que té per a objectiu principal reduir l'atur juvenil. Essencialment es proposen alternatives d'ocupació i formació així com suport per a l'emprenedoria a joves entre 16 i 29 anys que no treballin ni estudiïn.
  3. - Assessoria de mobilitat internacional. Un servei en què t'oferim informació, orientació i assessorament de manera personalitzada i especialitzada, per si vols anar a l'estranger, per motius acadèmics, de treball, d'aprenentatge d'idiomes, pràctiques, voluntariat, beques, intercanvis juvenils, programes europeus,... Podem donar-te els mitjans i els recursos necessaris per si vols tenir una experiència internacional, en qualsevol d'aquests àmbits.
  4. -Punt d'Atenció Afectiva. Un servei d'assessorament per a joves de 12 a 35 anys. Aquest servei, compta amb una psicòloga i permetrà als i les joves disposar d'un espai on plantejar els seus dubtes, qüestions, emocions, pors envers l'afectivitat, l'amor, la sexualitat, la parella, la diversitat sexual i de gènere i altres temes relacionats.
  5. -Cessió d'espai. Si necessites un espai per fer les teves activitats -ballar, fer treballs, veure una pel.lícula amb amics, organitzar reunions, desenvolupar qualsevol activitat, ser el centre de la teva entitat o projecte...-, reserva el teu espai amb nosaltres.
  6. -Dinamització juvenil. Diverses comissions de joves desenvolupen projectes de ciutat, com el circuit musical, la cultura urbana o el cicle festiu.

  7. Més informació:

        https://www.gavajove.cat/lacasagran

        Correu: lacasagran@gava.cat

        Telèfon: 93 635 54 35 / 618 76 27 72

         Estem a:

         Carrer Major, 37

         08850 Gavà

         Horari: Dilluns de 10 a 13 h, i de dilluns a dissabte de 17 a 21 h.

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals