El 26 de maig, la ciutadania de Gavà té una nova cita amb les urnes: les Eleccions Municipals i les Eleccions al Parlament Europeu.

En el 40 aniversari dels primers comicis locals des de la recuperació de la Democràcia, la ciutadania escollirà per onzena vegada la composició de la Corporació municipal integrada per 21 regidors i regidores.

 

En aquests comicis estan cridats a votar 34.342 gavanencs i gavanenques. Podran exercir el seu dret en les 53 meses distribuïdes en 4 districtes i 28 seccions repartides en 18 col·legis electorals, els mateixos que als passats comicis.

Llista col·legis electorals

 

Us oferim la possibilitat de consultar on heu de dipositar el vostre vot introduint el vostre DNI. Es un servei informatiu, que no facilita dades de caràcter personal ni detecta possibles errades en aquestes.

 

  

Resultat de la consultaCol·legi/Colegio:  
Adreça/Dirección:  
Districte/Distrito:  
Secció/Sección:  
Mesa:  

Resultat de la consultaAquest DNI no s'ha trobat al cens


Podeu consultar les candidatures per a les eleccions municipals proclamades per la Junta Electoral de Zona de Barcelona, segons s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) amb data 30 d'abril de 2019.

 

Dispositiu municipal

32 persones que faran les funcions de Representants de l'Administració, de les quals 19 realitzaran la transmissió de les dades electorals mitjançant dispositius mòbils. Aquest desplegament humà estarà dirigit i coordinat per la Secretaria General de l'Ajuntament. L'equip electoral, amb comunicació directa amb la Oficina dels Cens Electoral i la Junta Electoral de Zona, s'encarregarà de resoldre els possibles problemes que es puguin presentar en l'electorat quant a l'exercici del dret de vot. La Secretaria també comptarà amb el suport de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a l'edifici de l'Ajuntament com al col·legi electoral de l'escola Jacme March.

Respecte de la logística, haurà dues unitats mòbils del servei electoral que funcionaran com a enllaç entre l'Ajuntament i els 18 locals electorals per solucionar qualsevol problema que hi pugui sorgir. Aquest dispositiu es complementarà amb l'operatiu previst per l'empresa municipal PRESEC, SA, que facilitarà serveis de manyeria, fusteria, electricitat i neteja davant possibles necessitats als locals electorals.

 

Vehicle adaptat

Perquè les peersones amb mobilitat reduïda puguin desplaçar-se al col·legi electoral es facilita un servei de vehicle adaptat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin desplaçar-se al col·legi electoral. Només cal trucar al telèfon gratuït 900 66 33 88 per sol·licitar-lo.

 

Altres serveis previstos:

  • La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d'Esquadra, vetllarà per la vigilància i seguretat del procés a tots els col·legis electorals.
  • Els serveis informàtics de l'Ajuntament proporcionaran les plataformes informàtiques de control de participació i d'escrutini, el servei telefònic i el subministrament d'informació a la resta d'unitats que conformen el dispositiu electoral.
  • L'Ajuntament facilitarà a la ciutadania, a través dels mitjans de comunicació municipal informació sobre el desenvolupament de la jornada, amb els avanços de participació previstos a les 14.00 i a les 18.00, així com dels resultats electorals a la ciutat un cop escrutades les 53 meses. Aquests resultats també s'oferiran a través d'aquest portal.
  • L'Ajuntament també facilitarà el dinar a les 159 persones que faran les funcions de membres de mesa electoral.

 

Resultat eleccions municipals 2015

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals