Consell de Comerç

 

El Consell de Comerç és un òrgan de participació sectorial que té caràcter consultiu. La seva finalitat és assessorar l'Ajuntament en matèria de comerç.

Està format per representants dels grups polítics municipals, representants de cadascuna de les associacions de comerciants de Gavà i quatre veïns de Gavà que desenvolupin la seva acció associativa, professional i/o personal en l'àmbit temàtic d'aquest consell.

Aquest Consell és el nexe d'unió entre els comerciants i els responsables polítics. Segons el reglament, com a mínim s'han de celebrar 3 sessions a l'any.

Els temes que es tracten en els consells de comerç són tots aquells que puguin ser d'interès per al sector comercial, de serveis i per a la restauració.

És l'encarregat d'impulsar campanyes de promoció i millora de la imatge del comerç, de dur a terme estudis específics sobre el comerç de la ciutat i d'endegar totes les accions necessàries per potenciar el comerç local, coma ara:

-Les accions del Pla de Dinamització Comercial on s'inclouen accions com ara el Primavera Weekend, Fira d'Espàrrecs, Mercat de Sant Nicasi, accions de formació adreçades al sector, etc...

-Campanya de Nadal. Recull de propostes i presentació de la Campanya.

-Informació sobre accions d'altres departaments de l'Ajuntament que afecti al sector (Fem ocupació per a Joves, nous dispositius de captació de matrícules de l'illa de vianants, etc...)

 

Acta abril 2019

Acta febrer 2018

Acta abril 2018

Acta octubre 2018

Acta novembre 2017

Acta setembre 2017

Acta abril 2017

Acta febrer 2017

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals