ATENCIÓ CIUTADANA

L'Ajuntament de Gavà posa a disposició de la ciutadania diferents canals d'atenció (presencial, telefònic i electrònica) per tal que cada persona trii aquell que li resulti més còmode o més adequat.

Actualment, a través de la Seu electrònica (https://www.eseu.gava.cat) es poden fer la major part dels tràmits, els 365 dies de l'any i sense necessitat de desplaçaments.

T'oferim, també, un suport telefònic i presencial per realitzar els teus tràmits electrònics. Pots trucar al 93 263 91 00 i l'extensió 9664, o dirigir-te a l'ajuntament i preguntar pel suport a tràmits electrònics. També et facilitem un ordinador de lliure accés per realitzar tràmits en cas que no en disposis.

Per millorar el servei d'atenció presencial, evitar desplaçaments innecessaris i reduir temps d'espera, l'Oficina d'Atenció Ciutadana funcionarà amb cita prèvia durant tot el seu horari a partir del 16 de desembre.

Pots concertar cita per internet a través del formulari de sol·licitud (https://citaprevia.gestorn.com/gava) o bé telefònicament al 900 66 33 88 (gratuït), indicant dia i hora desitjats i el tràmit que voleu fer.

Per garantir la qualitat del servei, és convenient consultar el Catàleg de tràmits (https://www.eseu.gava.cat) i entrar a la fitxa del tràmit que es vol realitzar, on s'informa de les gestions i documentació necessària per a cadascun d'ells.

ATENCIÓ

Només s'atendran sense cita prèvia casos urgents, sempre que no sigui possible realitzar-los telemàticament. Els volants d'empadronament i abonarés de sancions es podran demanar al taulell d'informació sense necessitat de cita prèvia.

No podreu obtenir cita per al mateix dia en que feu la sol·licitud. Per cada cita que demaneu podeu fer una única tramitació.

HORARI D'HIVERN OAC

de dilluns a divendres de 9h a 14:15h
dimarts i dijous de 14:30h a 19:00h

HORARI D'ESTIU OAC (de l'1 de juliol al 31 d'agost)

de dilluns a divendres de 9h a 14:15h

HORARI SUPORT TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA

de dilluns a divendres de 9h a 15h
dimarts i dijous de 16:30h a 19h

 

CITA PRÈVIA ON LINE

 

CITA PRÈVIA PER TELÈFON

Tel 900 66 33 88

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals