Activitats per als infants

Durant la Setmana Santa i l'estiu Ajuntament i diferents entitats organitzen propostes pels infants per tal d'omplir els dies que no tenen escola.

 

Setmana Santa

El Departament d'Esports organitza el Casal Esportiu a la Zona Esportiva Diagonal. Els més joves poden praticar tot tipus d'esports i activitats lúdiques en diferents instal.lacions municipals: pavelló Jacme March, Estadi Municipal La Bòbila, Nova Piscina Municipal. L'activitat està dividida en dos blocs d'edat:

- P-4 i P-5: els jocs són l'eina principal d'aquest programa que inclou un treball d'iniciació esportiva, psicomotricitat, circuits, activitats aquàtiques, jocs de pistes, activitats amb música entre d'altres.

- de 1è a 6è: l'objectiu és la promoció de l'esport. Els i les joves tindran l'oportunitat de conèixer millor la tècnica i tàctica de diferents esports gràcies a la col.laboració d'entitats esportives de Gavà.

 

Estiu

L'arribada de l'estiu a Gavà suposa la fi del curs escolar. L'Ajuntament de Gavà i diverses entitats i esplais dissenyen tot un seguit d'activitats perquè els i les més joves aprofitin les seves vacances entre curs i curs. Tot plegat fa que l'estiu a Gavà s'ompli d'activitats de tota mena per als més menuts com ara excursions, piscina, tallers, etc.

Casal Municipal: durant el mes de juliol, els infants de Gavà de 5 a 12 anys poden gaudir del Casal que té lloc al CEIP Eramprunyà. Els nens i nenes participaran d'un programa d'activitats que s'organitza segons franges d'edat i que acull tallers, jocs cooperatius, piscina, sortides i descobertes culturals.

Casal Esportiu: per a nois i noies de P3 a 2n ESO. La proposta és ludicoesportiva, combinant activitats recreatives a la Nova Piscina, jocs i esports, excursions i visites.

Colònies: són organitzades per diversos esplais gavanencs. L'activitat consisteix en passar uns dies fora de Gavà i en contacte directe amb la natura.

Per demanar més informació, es pot trucar al telèfon gratuït d'informació de l'Ajuntament, 900 66 33 88
 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals