Us dono la benvinguda al web de l'Ajuntament de Gavà. Com a alcaldessa, desitjo que aquesta plataforma virtual sigui un nou espai d'interrelació i d'informació, un instrument per intensificar les relacions amb el teixit social i econòmic, amb el conjunt de la ciutadania.

 

Aquest web pretén esdevenir un canal de relació útil, eficaç i amable entre l'Ajuntament i la ciutadania. D'aquí els nostres esforços per ampliar els seus continguts, millorar la seva accessibilitat i avançar cap a una major transparència. I estem en el bon camí. La nostra pàgina ha  assolit un excel·lent en el grau de transparència de la informació publicada, cosa que li ha fet mereixedora del Segell Infoparticip@ que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Em comprometo doncs a permeabilitzar l'Ajuntament, i l'Alcaldia en particular, perquè sigui una porta oberta a tothom, facilitadora i estimuladora de les energies i les idees que tenim per Gavà. Perquè aquest és el meu objectiu, facilitar l'accés a la informació pública, rendir comptes i implicar la ciutadania en les decisions del govern municipal. Perquè ha passat el temps de governar pels ciutadans, ara toca governar amb els ciutadans. La proximitat no pot ser fruit de la voluntarietat, sinó una obligació, i hem de posar a l'abast totes les eines per assolir-la.

 

A través d'aquest web, Gavà s'obre al món per mostrar el seu tarannà i les seves potencialitats. Som una mediterrània, singular, dinàmica i innovadora, mil·lenària i esperançada en el futur que volem construir entre tots i totes.

 

Us convido a visitar Gavaciutat.cat, a informar-vos aquí de tot allò que necessiteu, a expressar-hi la vostra opinió i fer-hi els vostres suggeriments i propostes.

 

Raquel Sánchez
Alcaldessa de Gavà

 

 

L'alcaldessa
Seu electronica
webs municipals